Leuke dingen doen in Noordwijk

Noordwijk dorp en Noordwijk Binnen

De Hoofdstraat is de winkelstraat die praktisch aan zee grenst. Veel leuke winkeltjes om af te struinen en op een terrasje te zitten. Je kunt ook een kijkje nemen in de gezellige Kerkstraat in Noordwijk binnen. De historische kern van de badplaats is ook zeker een bezoekje waard. Je kunt daar ook de Oude Jeroenskerk beklimmen.

copyright: https://www.noordwijk.info

Omgeving:

Genoeg leuke dingen om te doen in de omgeving van Noordwijk. Zoals een kiteles op het strand, het Atlantikwal museum ingericht in bunkers in de duinen uit de Tweede Wereldoorlog. Midgetgolf, trampolines en minibars bij De Rollygolf. Of het museum Corpus, de reis door de mens, in Leiden. Ook leuk om te doen is de musical van “Soldaat van Oranje”, reserveer van te voren kaarten en geniet van een prachtige show.  Meer informatie over uitstapjes en de kalender is te vinden op de website van Noordwijk.

copyright: https://www.atlantikwall.nl

Wandel en fietsroutes

Verschillende routes zijn in kaart gebracht en gratis verkrijgbaar bij het Visitor Center Noordwijk. In het Visitor Center  (Jan Kroonsplein 4) en het gemeentehuis kun je een kaart afhalen, met alle natuurgebieden in en rondom Noordwijk.

Noordwijk

Noordwijk

De 2 huizen bevinden zich op hetzelfde rustige vakantiepark aan de rand van Noordwijk. Op korte afstand van de zee en de strandtenten. Binnen 5 minuten loop je in de rustige duinen en binnen 10 minuten fiets je naar de zee en de strandtenten.