Vragen?

We horen het graag!

14 + 9 =

Veel gestelde vragen

Vanaf hoe laat kan ik inchecken?

Het vakantiehuisje is beschikbaar vanaf 15.00 op de aankomstdag. Uitchecken kan uiterlijk tot 10.30 op de vertrekdag.

Wat is er aanwezig?

We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken en hebben de eerste noodzakelijke benodigdheden voor je klaar gelegd,als extra gratis service. Keukenlinnen, vaatdoek, gastendoek, vaatwastabletten, koffie, thee, olie, peper/zout, suiker, keukenpapier, wc-papier etc. en 2 fietsen. Uiteraard maken we de bedden alvast op, het is tenslotte vakantie! 

Er zijn geen (bad)handdoeken aanwezig.

Is er nog beschikbaarheid?

In de boekingsmodule kun je je gewenste data aangeven en vervolgens zien welk huis/ welke huizen er beschikbaar zijn. Voor de zomermaanden 2023 (juni/juli/augustus) zijn we volledig volgeboekt. Mocht er iets vrijvallen dan laten we dat via Instagram weten.

Mag ik een huisdier meenemen?

Helaas laten we geen huisdieren toe.

Wat is het adres en hoe kom ik aan de sleutel?

De huizen bevinden zich aan de Duinweg in Noordwijk, op een rustig park. Je kunt zelf binnenkomen door middel van een sleutelkluisje. Het exacte adres, de routebeschrijving en de instructie voor de sleutelkluis krijg je kort van tevoren doorgestuurd met de actuele code.

Hoe werkt de (aanbetaling) en borg?

Na boeking krijg je van ons een factuur toegestuurd. Zodra de aanbetaling is gedaan, is de boeking definitief. Uiterlijk 4 weken van tevoren betaal je het resterende bedrag. Uiterlijk twee weken na je verblijf krijg je de borg retour.