De omgeving

De rustige ligging aan de rand van Noordwijk (de Duinweg) is ideaal! Je kunt wandelend, fietsend of met de auto op pad gaan om de omgeving te verkennen. De zee is altijd dichtbij maar ook  Leiden, Den Haag, Haarlem en Amsterdam zijn binnen een half uur bereikbaar.

Natuurgebied

Beschutte bossen, duinen met wandelpaden en een kilometerslange kuststrook. Sinds 2020 is Noordwijk zelfs erkent als heilzame badplaats. Door de kwaliteit van het zeewater, de omgeving en de faciliteiten.

Ben je een fanatieke wandelaar? Je kunt zelfs doorlopen naar Zandvoort en Bloemendaal of nog verder! Er zijn ook veel fietsroutes door de duinen, naar Zandvoort en Katwijk. En een uitdagend mountainbikepad dwars door het bos. Kom je in het voorjaar? Dan kun je de uitgestrekte kleurige bollenvelden zeker niet missen!

Op het park

Beide huizen bevinden zich op hetzelfde rustige vakantiepark aan de rand van Noordwijk, aan de Duinweg. Aan de overkant van de Duinweg begint meteen al het bos met daarachter de duinen en de zee. Een ideale plek omdat het hier rustig is maar je toch niet ver bent van alles.