Strandvilla

De strandvilla is geschikt voor max 6 personen (4 volw + 2 kinderen). Er is een hoofdslaapkamer beneden, een kamer met luxe stapelbed en een slaapkamer met 2 losse bedden op de vide. Een babybedje is gratis bij te boeken.

Vanuit de ruime woonkamer stap je via de openslaande deuren het terras op en de privétuin in. Een heerlijk zonnige tuin waar je de hele dag kunt genieten en aan het eind van de dag de zon in de duinen onder ziet gaan.

Het huisje is geschikt voor elk seizoen en is net zo goed geïsoleerd als een gewoon huis. De vloerverwarming zorgt voor een heerlijke constante temperatuur en een gaskachel voor de sfeer. Of om even snel op te warmen na een lange strandwandeling.

We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken en hebben de eerste noodzakelijke benodigdheden voor je klaar gelegd, als extra gratis service. Keukenlinnen, vaatdoek, gastendoek, vaatwastabletten, koffie, thee, olie, peper/zout, suiker, keukenpapier, wc-papier etc. In de schuur staan ook twee stadsfietsen die je gratis kunt gebruiken. Uiteraard maken we de bedden alvast op, het is tenslotte vakantie!

 

Beschikbaarheid Strandvilla

Bezet