Noordwijk aan zee

De leukste plek aan de kust

Strand & Strandtenten:
Het strand van Noordwijk is ruim 13 kilometer lang en heeft De Blauwe Vlag. Het internationaal kwaliteitslabel dat jaarlijks wordt toegekend aan badplaatsen die zich inzetten voor een schone, milieuvriendelijke én veilige zwemomgeving.
Vanaf maart/april staan alle strandtenten weer klaar voor het zomerseizoen. Relaxte plekken waar je heerlijk kunt luieren, genieten en eten&drinken.  Enkele van onze favorieten zijn: Witsand, Bries en de Koele Costa. Kijk op onze Pinterest pagina voor meer leuke  strandtenten

Noordwijk dorp
De Hoofdstraat is de winkelstraat die praktisch aan zee grenst. Genoeg leuke winkeltjes om af te struinen en op een terrasje te zitten. Je kunt ook een kijkje nemen in de gezellige Kerkstraat in Noordwijk binnen. De historische kern van de badplaats is ook zeker een bezoekje waard.

Omgeving:
Genoeg leuke dingen om te doen in de omgeving van Noordwijk. Zoals een kiteles op het strand, het Atlantikwal museum ingericht in bunkers in de duinen uit de Tweede Wereldoorlog.Midgetgolf, trampolines en minibars bij De Rollygolf. Of het museum Corpus, de reis door de mens, in Leiden. Ook leuk om te doen is de musical van “Soldaat van Oranje”, reserveer van te voren kaarten en geniet van een prachtige show.  Meer informatie over uitstapjes en de kalender is te vinden op de website van Noordwijk.

Wandel en fietsroutes
Verschillende routes zijn in kaart gebracht en gratis verkrijgbaar bij het Visitor Center Noordwijk. In het Visitor Center  (De Grent 8) en het gemeentehuis kun je de gratis kaart  afhalen, dé kaart met alle natuurgebieden in en rondom Noordwijk.