het vakantiehuis

Vakantie aan zee 

Binnen 10 minuten fiets je zo door de duinen naar het strand en de leuke strandtenten van Noordwijk. Het huisje is geschikt voor max 6 personen (4 volw + 2 kinderen). Een hoofdslaapkamer beneden, een kamer met luxe stapelbed en een kamer op de vide.

Vanuit de ruime woonkamer stap je via de openslaande deuren het terras op en de privé tuin in. Een heerlijk zonnige tuin waar je de hele dag kunt genieten en aan het eind van de dag de zon in de duinen onder ziet gaan.

Het huisje is geschikt voor elk seizoen en is net zo goed geïsoleerd als een gewoon huis. Het huis is nieuw gebouwd in 2016. De vloerverwarming zorgt voor een heerlijke constante temperatuur en een gaskachel voor de sfeer. Of om even snel op te warmen na een lange strandwandeling.

We willen het je graag zo gemakkelijk mogelijk maken dus we leggen de dingen die je nodig hebt alvast voor je klaar; een starterspakket met o.a. koffie, thee, olie, peper/zout, suiker, wc-papier etc.. En we maken alle bedden alvast op, het is tenslotte vakantie!

We hopen dat je net zo verliefd zult worden op dit mooie plekje als wij. Een heerlijk vakantiehuisje op een rustig parkje waar de enige entertainment de jeu de boules baan is 🙂 Maar meer dan het strand, de zon en de zee (en een relaxte strandtent) heb je niet nodig toch?

Zonnige groet, Strand&Kust

Tip: Ben je op zoek naar  de leukste collectie van  boutique hotels, B&B’s en vakantiehuizen in Europa kijk dan eens op www.augustjuly.com Wij staan er ook op 🙂

bekijk meer foto’s